Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 20. joulukuuta 2013

Nurkan takana
Kummasti piristää jo pelkästään tieto siitä että ihan kohta alkaa loma! Enää vajaa kaksi tuntia ja käyn hakemassa koululaiset kotiin. Samalla reissulla ajattelin käydä hommaamassa vähän joulukukkasia, sekä ruokaostoksilla. Lahjastressistä ei ole kärsitty sitten yhtään (ks. edellinen postaus..), sen verran paljon on väkerretty noita nameja että lahjat on lähes kuitattu niillä, ja jäipä itellekin vähän maistiaisia. Vielä jos joskus opettelisi itse tekemään suklaata :o)

Odottelen tässä että puut kävelisi liiteristä leivinuuniin ihan itsestään, uuni lämpiäisi, ja joku keittäisi reilusti riisipuuroa, jotta pääsisin ahkeroimaan niitä jouluisia laatikoita. Leipomusajatuksetkin pyörii mielessä, en vaan saa päätetyksi minkälaista herkkua haluaisin tehdä. Nythän sitä samalla voisi muutaman kakkaran pyöräyttää laatikoiden kanssa paistumaan. Ois joku mehevä ja herkullinen kuivakakkuohje, johon vois käyttää pari päivää liian vanhan, hapantumaan päässeen kerman, oisko?

Jotain ihan muutakin voisi tehdä, tarjolla olisi joulunaluskuvien ottamista (kunhan pieni tonttulakki löytyy, ja ulkona valostuu sen verran että kuvista tulee jotain (eli ehkä joskus maaliskuussa?)), kompostorin tyhjentämistä (jos jaksaisi pukeutua lumiukoksi, ja löytäisi tyhjän ison paljun johon valmiin kompostin voi lapioida), lumitöitäkin näyttäisi olevan, siivoamista ymym. Eipä käy lomalla aika pitkäksi.. Leppoisaa joulunodottelua!

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ah, marmeladia, taatusti hyvää ja mieluinen lahja saajalleen. Meilläkin on laitettu joulua kovin kevyesti, tänä vuonna se tuntui parhaalta ja on ollut niin paljon muutakin ajateltavaa. Kinkku on jääkaapissa, miesväen mielestä se riittää :))

Vianna kirjoitti...

Kiitos, on hyvää! Kohtuullisuus on kohtuullista joulunakin, vähempikin riittää, kunhan on ruokaa ja rakkaita :o)