Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 28. heinäkuuta 2011

Aamiaisterassi ja lahot rappuset


Viime kesänä kaivoin rikkaruohot sisäänkäynnin nurkkauksesta pois, ajattelin tehdä siihen kohti kukkapenkin. Yhtäkkiä tänä kesänä hoksasinkin että tehdään siihen pikku aamiaisterassi, ja kukkapenkki tulee siihen viereen. Pohjat terassille tein valmiiksi sillä välin kun pojat mökkeilivät, ja vihdoin eilen saatiin haettua kaupungista vähän lisää lämpöpuupalikoita. Pari tuntia meni kaikkiaan kun sahasin laudat sopiviksi ja ruuvailin paikoilleen. Ihan melkein valmis siitä tuli. Illan hämärässä tunnelma uudella terassilla oli mukavan leppoisa. Tänä aamuna pääsin testaamaan aamiaisterassia tositoimissa, mutta voivoi, yhdeksän jälkeen olikin jo ihan liian kuuma auringossa istuskeluun..


Tämän kesän toinen pikku rakennusprojekti on sisäänkäynnin rappuset. Ne vähän notkahti tuossa alkukesästä, kun Miehen kanssa astahdettiin yhtäaikaa ylätasolle.. Purkaessa löytyikin pelkästään lahoja puita (ainakin tietää ettei ole kyllästettyä puutavaraa :o), ja tänään on raput purettu loppuun ja saatu jo vähän uusiakin tehtyä. Jospa taas kohta olisi esteetön kulku sisä- ja ulkotilan välillä.

1 kommentti:

pioni kirjoitti...

Pieni aamupalaterassi on ihana paikka, vaikka näinä päivinä siinä on meilläkin ollut aika lämmintä kun aamupalaani syön joskus kymmenen aikoihin;)
Mutta aurinkovarjoa en siihen ole kuitenkaan halunnut, mieluummin siristellään.