Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Etenee


Uskottava se on, metrin hanki on lähes hävinnyt. Kohta ei enää huilailla, vaan paahdetaan täysillä ihan pihalla. Oikeestaan olen jo vähän tehnyt yhtä kukkapenkkiä ja kasvimaalle aitaa aloittanut ja myöskin kiviaitaa jo vähän suunnitellut tekeväni. Nyt odotellaan niitä pääsiäisen aurinkoisia lomailupäiviä että saadaan aikaan vaikka mitä.

Olen pitänyt kuvapäiväkirjaa kevään etenemisestä, tai lähinnä pihan sulamisesta. Kahdessa viikossa ehtii tapahtua vaikka kuinka paljon! Kuvat kuudennelta, kahdenneltatoista ja kahdeksanneltatoista päivältä. Ja auringonpaistekin vaan lisääntyy kuva kuvalta :o) Tänään on tosin harmaa päivä ja näyttää kylmältä, pitää lähteä pihalle testaamaan kuinka kylmä siellä oikeesti on.




Tänä aamuna kuulin taas Mieheltä ne kolme jo kovin tutuksi tullutta sanaa: ei tuu vettä. Onneksi vika oli pienenpieni, viime päivien kova tuuli oli heittänyt pumppukuopan päältä eristelevyt pois. Ne laitettiin takaisin paikoilleen ja jätettiin pakkasvahti sulattelemaan pumppua. Kun ehdittiin kuopalta keittiöön asti niin jo lirisi vettä hanasta. Huh!

Ei kommentteja: