Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 12. kesäkuuta 2009

Muuttumisleikki

Parturikäynti kesän kunniaksi. Vähän-Isomman piiitkät, helposti takkuuntuvat hiukset ennen parturin käsittelyä..


..ja jälkeen. Lupasi leikata pari senttiä, eikä "silleen suorasti". Latvoista lähti senttejä kuitenkin reilummin, ja kommentti lopuksi oli "ihan ku ei ois tehty mittään", eli hyvin meni.. Parturitäti oli kovin tuskaisen näköinen kun joutui tekemään omasta mielestään epäsiistiä työtä, mutta totesi että pääasiahan on tyytyväinen asiakas. Kaupan päälle saatiin hyvät kotihoito-ohjeet: huolellinen hoitoaineistus aina pesun jälkeen, yöksi hiukset kiinni ja harjaus aamuin illoin. Tai muuten voi olla että pitkien hiusten pitäminen on liian työlästä. Saapa nähdä miten oppi menee perille..


Pienimmän suloisen vaalea pitkä tukka ennen leikkaamista. Tässä kuvassa muuten kotiväkikin luuli olevan Vähän-Isomman. Ovat pojat kovin samannäköisiä takaapäin, nyt kun tämänkin hiukset on kasvaneet..


Tai olivat, sillä tämä halusikin lyhyet kesähiukset! Parturi kysyi että leikataanko pitkät vai lyhyet, Pienin vastasi pitkät lyhyet, eiku lyhyet. Piti vielä varmistaa että aivanko varmasti, ja sitten kimputettiin hiukset ja letti lähti parilla saksienheilautuksella. Vähän vaati vielä viimeistelyä sen jälkeen, mutta hieno tuli. Tämä kaveri on vielä hieman vieraan näköinen, mutta eiköhän tähän pian totu..


Kolmas pitkätukkapoika on saanut parturikammon, joten ei ollut tälläkään reissulla mukana.

Neiti sen sijaan on harrastanut kotiparturointia. Hamppurastat on tiessään, jäljelle jäi omista hiuksista väännetyt patukat ja paljon suoria hiuksiakin. Kaunis kampaus näinkin, ja varmasti paljon kevyempi..

Suuren suurena isojen kangaspalojen fanina Neiti bongasi seinänviereltä harson jolla olen suojannut kukkia yökylmiltä. Näin voi käydä kun Neiti ja sata neliömetriä kasvuharsoa kohtaavat..

4 kommenttia:

Inkku kirjoitti...

Kyllä varmasti pienempi poika näyttää erilaiselta, kun tukka lähti :) Minä katoin että Neidin päällä on hääpuku... Ajattelin jo,että teillä tulossa kesähäät :D.

Hanski kirjoitti...

Minäkin katsoin aluksi,että Neiti taitaa olla sovittelemassa hääpukua... Harsostahan saisi mielikuvituksella vaikka mitä aikaan:)

Dahlia kirjoitti...

Miten sattuikaan hauskasti; meillä on vanhimmalla pojalla kans pitkät hiukset, tytöllä rastat (eiköhän niitäkin jossain vaiheessa kevennetä) ja pienin halusi lyhyet hiukset... =)

Vianna kirjoitti...

Hui! Onneksi ei ihan vielä tänä kesänä häitä meillä juhlita!

Tosiaan hauska yhteensattuma, Dahlia :o)