Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 16. elokuuta 2023

Työhommia, lomahommia ja salahommia
Oiskohan mulla lomaviikko kahvilatöistä, ainakaan vielä ei olla sovittu loppuviikolle työvuoroja. Kuitenkin on ihan riittävästi hommaa tällä viikolla: neljä joogaohjausta sekä se viiden äänimaljarentoutuksen satsi. Laitoin kalenteriin metsäjoogaretken Huuhkajankierrokselle ensi viikon sunnuntaille, nyt vaan odottelen siihen osallistujia. Hoksasin miksi mun piti käydä se ohjaajakoulutus, vaikka joogaan siinä ei tullut juuri mitään lisää ja metsäänkin osaisin itse mennä. Pointti onkin se, että olen jo vuosia halunnut lähteä metsään retkeilemään vaan koskaan ei ole ollut ketään kenen kanssa sinne mennä ja yksin harvoin tulee lähdettyä. Nyt pääsen metsään asiakkaitten kanssa! Ja tadaa: ensi syksynä lähdetäänkin joogamatkalle Montenegroon, olen jo matkatoimiston kanssa sopinut ajankohdan. Matka toteutuu jos saan hankittua vähintään 10 osallistujaa, eli nyt kaikki joita kiinnostaa matkailu, jooga, luonto ja muu sen semmoinen, tulkaahan mukaan.

Tämä kesä on kyllä humpsahtanut ohi yhdessä hujauksessa. Olisin halunnut viettää enemmän aikaa peltohommissa, ehkä sateinen heinäkuu oli se mikä vei lopunkin innon pihatekemisistä. Kitkemistä on vielä vaikka kuinka, eikä pieniä taimiraukkoja taida enää sekään pelastaa. Sellainen viljelykausi talven varalle tällä kertaa. Vattuja sain pakkaseen pari kiloa, ja onhan niitä vielä puskissa lisääkin. Mansikat meni lintujen suihin ihan kaikki, muutama syöntimarja saatiin ja siinäpä se. Olisin halunnut tänä kesänä myös uida enemmän, ja yleensäkin vaan oleskella vesillä tai rannalla tai edes pihalla. Onneksi on tämä ihana elokuu, vaikka tänään onkin vähän pilvisempi ja kosteampi päivä. Huomisen jälkeen taas poutaantuu ja lämpöäkin on vielä riittävästi. Pitäis käydä leventämässä lammelle vievää polkua niin olis helpompaa kipaista uimaan. Yhtenä päivänä lähdin kuljeskelemaan tuohon lähimetsään, ja just naapurin puolelta löytyi aivan ihana alue metsäoleiluun. Sinne voisin mennä toistekin, ehkä kuitenkin tien kautta kun sieltäkin pääsee.

Ja lopuksi: täällä on tekeillä jotain salaista. Vähän jo nyt ja ehkä vielä tulevaisuudessa lisääkin. Paljastan salaisuudet joskus jos tai kun niistä tulee tosissaan totta.

Ei kommentteja: