Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 8. elokuuta 2023

Tuiverrusta

Pilvet kiitää taivaalla ja tuuli tanssittaa puita. Omenapuusta katkesi oksa ja navetan kattopellit paukkuu, toivottavasti pysyvät paikoillaan. Kissakin meinasi lentää sylistä. Tuntuu että ajatuksetkin lentää kuin tuuli, muutamista niistä saan kiinni. Takana on ihanan juurruttava ja voimaannuttava viikonloppu Lahden metsissä. Metsäjooga on niin paljon muutakin kuin joogaliikkeitä. Tuli ihan iso tarve viedä metsän hoitavaa vaikutusta eteenpäin, joten nyt kartoittelen helposti saavutettavia lokaatioita metsäjoogatunteja varten. Ja aionpa kysyä jos kansalaisopistotkin intoutuisivat ottamaan kevään ohjelmaan muutaman metsäjoogatunnin.

Nyt kun on (ainakin pitäisi olla) pari vapaata päivää, niin on taas aikaa keskittyä alustavasti miettimään tulevia kuvioita. Multa on kyselty mm. joogamatkaa ulkomaille, mitenhän sellasen sais järjestymään..? Vaan se on pitkällinen prosessi. Ensi kesälle toivottiin uusintaa sekä tanssin ja joogan viikonlopusta että ratsastus-joogaleiristä, eli nehän sitten pitää kalenteriin laittaa. Ja olispa ihana järjestää joku metsäjoogaviikonloppukin! Lähitulevaisuudenkin työkuviot elää, eilen sain tilauksen mennä jo ensi viikolla erääseen yläkouluun ja lukioon pitämään äänimaljarentoutusta. Ihana kun on alkanut tulla näitä yksityisiäkin tapahtumia, niistä saa sentään kunnon korvauksen ja on varmasti osallistujia.

Vielä jokunen viikko töitä tälleen kevyesti, sitten kalenterissa lukee LOMA (6 päivää), ja sen jälkeen rysähtääkin kanslaisopistojen ryhmät käyntiin. Nyt nautin päivän kerrallaan työstä ja vapaasta ja mitä ikinä elämä eteen tuokin.

Ei kommentteja: