Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 20. huhtikuuta 2021

Työinto

Nytpä on hyvä fiilis! Kevyt ja kupliva, mukana ripaus haikeuttakin. Puolet kansalaisopiston ryhmistä on jo vedetty maaliin tältä keväältä, vielä on kolme ohjausta tällä viikolla ja sitten on toinen kokonainen kausi taputeltu. Kolmannen suunnittelukin on kovassa käynnissä, jonkinlainen käsitys tarjottavista ryhmistä ja aikatauluista on jo, tuntien sisältöjen suunnittelu toki jää myöhemmäksi. Hankkeenkin joogaohjauksista on ohi 2/3, ja osallistujat on kyllä pitäneet joogatunteja hyvin tarpeellisina. Eilen sainkin puhelun, jossa mua pyydettiin ohjaamaan erikseen vielä yksi tunti kirjaston työntekijöille. Jee!

Lisäksi eilen kävin neuvottelemassa uudella paikkakunnalla tilasta, jota voisin mahdollisesti vuokrata grounding yiniä varten. Saatiin hyvä diili kasaan, innostuttiin molemmat aikalailla, laitettiin neljä tapahtumaa alustavasti kalenteriin, ja ehkä jotain muitakin yhteistyökuvioita on sieltä tulossa jatkossa. Ja yks aika pelottavakin juttu heitettiin ilmoille, olin vaan et joo, mikspä ei. Kerron lisää heti jos uskaltaudun siihen mukaan.. Ties mitä kaikkee ois keksitty ellei mulla ois ollu töihinlähtö. Niin ihanaa kun tapaa uusia ihmisiä, jotka tuntuu heti omilta!

Nettijoogat alkaa toukokuun alusta, sinne on jo toistakymmentä ilmoittautunutta - lisääkin mahtuu, ja toivonkin että loppuviikon ryhmissä on vielä muutamia jotka haluavat jatkaa säännöllistä joogaamista. Nyt yritän vielä selvitellä mahdollisuutta puistojoogaan, sitäkin on paljon kyselty. Näillä eväillä mennään kesän yli, ja tuntuupa mahtavalta jos voin oikeesti työllistää itseni kansalaisopistojen kesätauon ajan!

Kuvat Azoreilta, joskus vielä sinnekin uudestaan joogalomalle!

Ei kommentteja: