Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 15. huhtikuuta 2021

Tänään olen..





Ihan pakko tehdä tämä lista nyt, tuntuu että tänään oon tehnyt ja kokenut niin paljon kaikkee. Miten aika voi venyä niin että joinain päivinä ehtii tehdä miljoona asiaa kun toisina taas koko päivä on vilahtanut ohi ennen kuin huomaakaan.
 
Töiden lisäksi mitään aikatauluja tai tarkkoja suunnitelmia ei tälle päivälle ollut. Paljon on tullut tehtyä ihan huomaamatta.
 
Tänään siis olen mm:
Käynyt suihkussa. Vaihtanut lakanat, tuulettanut petivaatteet pihalla, pessyt koneellisen pyykkiä ja vieläpä ripustanut ne kuivumaan. Imuroinut, järkkäillyt tavaroita paikoilleen. Tiedustellut tilaa vuokrattavaksi joogaa varten, täyttänyt kalenteriin kesän töitä, ilmoitellut synttäritarjouksista, päivittänyt työblogia, maksanut laskuja. Istunut pihalla auringossa nauttimassa lämmöstä, upottanut kädet multaan ja paljaat varpaat lumeen. Nähnyt nokkosperhosen ja tuntenut kärpäsen kävelyn paljaalla käsivarrella. Kastellut kukkia. Opiskellut ranskaa (eniten nauratti n'allez pas là-bas), pelannut nonogrammia, tehnyt palapeliä, solminut muutaman solmun, lukenut kirjaa, käynyt kävelyllä. Auttanut autonkorjauksessa, tehnyt ex-temporereissun maalle, jossa rapsutellut kissoja, siistinyt kukkapenkkiä ja löytänyt ensimmäisen nupun. Suunnitellut yhden joogaohjelman, treenannut läpi toisen, ja ohjannut molemmat (pitkä työilta, siksi oon täällä näin myöhään). Jossain välissä vähän syönytkin jotain.

Huhhuh, olipa päivä! Ja nyt hyvää yötä!

Ei kommentteja: