Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 23. maaliskuuta 2020

Samaa ja uutta

Olen pyrkinyt viettämään aikaa ulkona joka päivä. Välillä on niin keväinen fiilis jo, ja välillä tuulee niin että korvat soi. Tässä eräänä päivänä päivänä herätin auton horroksesta ja ajelin Väisälänmäelle tervehtimään talvea ja metsää, ja kiipesinpä näkötorniinkin ihailemaan maisemia.

Kaikki tutut joogaopet on siirtyneet verkkoon. Nyt olisi niin kätevää käydä vaikka kenen tunnilla, mutta omakin opetus siirtyy viime viikon tauon jälkeen verkkoon huomenna. Saas nähdä kuinka tekniikka toimii, miten oppilaat osaa tulla mukaan, ja kuinka hölmöltä tuntuu itekseen hölistä olohuoneen nurkassa. Jännittävää!

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Vaikka aiemmin on välillä tuntunut, että voi aaaargh tän nykytekniikan ja sähköistymisen kanssa, niin juuri nyt se on oikeastaan aika mahtava, suorastaan kullanarvoinen juttu! Mahtavaa, että esim sinäkin voit jatkaa työntekoa sen kautta, puhumattakaan monista muista etätyöläisistä ja vaikka nettikaupoistakin, etenkin pienet putiikit saattaa sen avulla selviytyä tästä kriisistä. Olis monella tapaa melkoinen katastrofi, jos jostain syystä nettiyhteydet nyt kaatuis.... siis ihan sillein isolla tasolla, valtakunnalliset ja maailmanlaajuiset yhteydet.

Tsemppiä töihin, hyvin se menee! ❤

Helmi Nainen kirjoitti...

Kaunista ja niin omaa päätä hoitavaa <3
Vähän samalla ajatusmallilla olin näiden etäjuttujen ja tekniikan kanssa, mutta ihan hyvinhän ne toimii, kun ottaa vaan sen pään :) Tsemppiä, hyvin se menee!!!

Sirkku kirjoitti...

Onko Väisälänmäki lähellä Väisälänsaarta?

Vianna kirjoitti...

Kiitos! Kolmen livestriimin jälkeen alan pikkuhiljaa tottua siihen että höpötän yksikseni huoneen toisella< puolella kököttävälle tietokoneelle, vaikka on kyllä niin outoa kun ei näe eikä kuule että ketään olisi tunnilla..

Piti ihan tarkistaa missä on Väisälänsaari, noin 200 km:n päässä eli ei kovin lähellä :o)