Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 26. marraskuuta 2019

Kodinonni

Aamulla ruokin kissat (taas oli ekstrakissa pihalla), heitin lukiolaisen koululle, ja ajelin tänne omaan kotiin. Normisti arkisin otan aamupäiväunet mikäli mahdollista, tänään ei väsyttänyt vaikka yö jäi aika lyhyeksi. Sängyssälojumisen jälkeen kaivoin imurin siivouskomerosta (oi onnea, mulla on siivouskomero!) ja näpsin muutaman kuvan ennen siivousta. Tykkään siivota täällä alle 60 neliössä, se on niin helppoa ja nopeeta, takaovi auki ja mattojen ravistelu (jee mulla voi olla mattoja kun ei ole kissoja!), imurointi surrur vaan, ja siinäpä se tällä kertaa olikin. Lapsi saa hoitaa oman huoneensa kunhan kotiutuu historiankokeesta. Iltapäivällä mulle tulee vieras, ja illan päätteeksi mennään tänne kylälle semmoseen tapahtumaan jonka takia siirsin tämän illan työtkin joululomalle, aikamoista.

3 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Kun saa rauhassa siivota, se voi olla melkein mukavaa! Meillä voi olla kyllä matot kissojen kanssa lattiassa, vaan kun tyttären koira tulee, pois on otettava. Merkkailua siis!

Heli kirjoitti...

Onpas kiva koti! Mä haaveilen myös omasta pienestä kodista. Hyvin riittäis tuollaset neliöt.

Meillä on myös matot lattioilla, vaikka on kissa ja koira. Toki se mahdollinen oksu osuu kyllä yleensä aina matolle, mutta no, sitten siivotaan. Onneksi eivät pissi niihin kuitenkaan. Aiempi kissa kuseskeli joka paikan (sängyt, vaatekasat lattialla, laukut jne, jopa silloin kun ne oli alle metrin päässä hiekkalaatikosta...) ja se oli kyllä hermoja raastavaa!! Katselin sitä touhua vuosikaudet, mutta lopulta se piti lopettaa kun meni aivan mahdottomaksi, se ei ollut kyllä ihan terve kissa. Mä jotenkin odotan sitä eläimetöntä (karvatonta, oksutonta, madotonta, vaivatonta...) elämää, vaikka tykkäänkin eläimistä kovasti. Meidän kissa on nyt 15v ja koira 12v, eli muutama vuosi tässä vielä heidän seurasta kuitenkin saadaan nauttia toivon mukaan. Mutta mitä sitten, jää nähtäväksi.

Vianna kirjoitti...

Meillä ei kissat ja matot viihdy samoilla lattioilla, ei niin millään. On ihanaa asua karvattomassa kodissa, lapsi haaveilee koirasta mutta ensin haluun nauttia tämmösestä elämästä vaihteeksi.

Kiitos, minäkin tykkään pikkukodistani. Neliöitä on ehkä jopa enemmän ku tarpeeksi, ja kaappitilaa paaaljon.