Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kiva kesäkäsityö


Vaikka tässä viime päivinä on ollut paljon muutakin tekemistä, olen värkkäillyt loppuun jo lumien aikaan aloitetun maton. Tää oli semmonen kiva ja melko nopea käsityö, mitä nyt trikookude pääsi kertaalleen loppumaan, eikä täsmälleen samaa väriä enää saanut. Mut sit vaan vaihdettiin väriä lennosta. Mattoa oli tosi kiva virkata, värit on kivat, malli on kiva, ja valmis matto näyttää tosi kivalta makkarin lattialla. Tosin se on jo kivasti imenyt itseensä kaikenlaista pölyä ja karvaa..


Väri on oikeesti lähinnä tuota varvaskuvan väriä, ja malli on nimeltään Asteri. Ohje olisi jatkunut tuosta vielä muutaman kierroksen, mutta ajattelin lopettaa tuohon nättiin reunaan. Kokoa kertyi ihan riittävästi jo tuohonkin mennessä (90 cm), eikäpä tarvinnut enää lähtä ostamaan lisää trikoota.. Onhan se kyllä hirmu nätti tuo kokonainenkin versio, pitää joskus tehdä uusi matto ja yrittää malttaa virkata loppuun asti :o)

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Tuommoisen tahtoisin. Osaisinpa virkata!! Ehkä joskus opettelen...

Vianna kirjoitti...

Kannattaa opetella! Määkin opettelin muutama vuosi sitten kun en koskaan koulussa oppinut, ja kato nyt mitä kaikkee jo osaan tehdä :o)