Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 20. kesäkuuta 2015

KesäisääSaatiin juhannukseksi lähes kesäkelit. Onkin ollut aika hupaisaa kertailla kaikki ne vitsit vähälumisesta Suomen kesästä, kun tuntuu että sehän on ollut just niin. Eilisiltana oli vihdoin just sellasta kun pitääkin, sääskiäkin ihan riittävästi. Meidän ranskiksella on tosi iso ja järkyttävän hyvä kamera, toivon että saadaan sen eilen ottamat kuvat meillekin käyttöön. Parin viikon päästä meille on tulossa ihan oikea valokuvaaja, siis sekin tulee vapaaehtoistöihin meille, ja lupasi että jos tarvitaan jotain kuvia niin se voi ottaa...... hurjaa!! No mutta siis juhannusta: grillattiin namiherkkuruokaa, syötiin ulkona, hengailtiin kokolla, ipanat pelas hauskoja pelejä, ja loppuillasta nälkäisimmät paisteli vielä kokonrippeissä makkaraa. Tänään on ollut ihana pihailupäivä, ja kohta tehdään namiherkkuruokaa ja illemmalla mennään käymään lammella ehkä uimassa tai ainakin makkaranpaistossa. Kesäkesäkesä

4 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Kesä ei oikeastaan oo mun mittapuun mukaan vielä alkanutkaan. Ei oo tarvinut vielä shortseissa ja t-paidassa olla ulkona. Onhan tässä vielä aikaa monta viikkoa. Olen kesän suhteen vielä toiveikas.Kyllä hyvällä kameralla on ilo kuvata. Tosin ei sekään auta, jos ei oo taitoa hyppysissä. Freesit kuvakulmat ovat itsellä niin hakusessa. Hyvää Juhannusta!

Pelaguu kirjoitti...

Tälläkin onneksi tänään juhannuspäiväksi lämpeni, kesältäkin jopa siis tuntui, sen.mitäehti olla ulkona. Huomiseksi näytti viilenevää ja sadetta. Ihanaa kesää teille sinne! :)

pioni kirjoitti...

Meilläkin juhannuksena tuntui kesältä, nyt taas sataa...

Vianna kirjoitti...

Kyllä oli tosi kesäisät pari päivää, kävin jopa uimassa järvessä! Nyt on taas normi tän kesän keli, eli sadetta vähintään kuuroina ja lämmintä viitisentoista. Kesää odotellessa..