Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Satunnaiset


Söin aamupalaksi luomumämmiä, ei lisättyä sokeria. Muuten on tosi hämäävä tuo ei lisättyä sokeria- maininta, aina joutuu kuitenkin tiirailemaan paketista onko sitten lisätty jotain makeutusainetta. Ihan kuin ihmiset ei pärjäisi vähemmällä makeutuksella. Maistoin koulussa vahingossa kaupan jugurttia, ja meinasi kyllä jäädä syömättä, hyi.

Olen puhdasrotuinen kotikissa. Kouluviikot on kyllä ihanaa vaihtelua arkeen, mutta on aika rankkaa rakentaa koko maailma aina uudestaan kun kotiutuu. On kuitenkin hyvä että Mieskin pääsee osallistumaan arkeen, ja eiköhän ne lapsetkin joskus opi että isillekin voi kiukutella ja isiltä kysyä neuvoa.

Tuleva kesä näyttää melko työntäyteiseltä. Istutushommia olen järjestänyt itselleni ehkä enemmän kuin laki sallii. Tiedossa on myös kasvimaan kaivelua, kukkapenkin rakentamista ja kaikkea muuta kivaa. Oikeasti nautin suunnattomasti sellaisten asioiden tekemisestä, joista on oikeasti hyötyä ja joista jää näkyvä jälki.

Multa puuttuu naisten laukku- ja kenkägeeni. Ja sellainen blingbling -geeni myös. Tykkään luonnonmateriaaleista, pellavasta, mattapinnoista, yksinkertaisesta. Ylimääräinen krumeluuri on.. no, ylimääräistä. Värejä saa olla ja pitääkin, vaikka välillä tuntuu että joku keski-ikän seesteisyys yrittää tunkeutua ajatuksiin. Tällä hetkellä haluan kotiin paljon valkoisia pintoja, koska sitten voi leikkiä kaikilla väreillä.

Olen vasenkätinen. Mulla on vasenkätinen pikkuveli ja vasenkätinen mies, sekä pari vasenkätistä kaveria. Uskon että vasenkätisyys on aivan samalla tavalla kuin esim. homous ominaisuus jota ei voi itse valita. Vasenkätisyydestä on ollut haittaa ainoastaan koulussa käsityötunnilla, en koskaan oppinut virkkaamaan, paitsi nyt aikuisena.

Jos nyt voisin toivoa lahjaa, niin toivoisin uutta jääkaappia ja sitä että joku pesisi ikkunat. Siivouksenkin voisin ottaa ilolla vastaan, se vaan tahtoo olla niin turhaa hommaa.. Kunhan saadaan tuo keittiö valmiiksi (ja uusi jääkaappi paikoilleen), niin keittiön aion pitää siistinä aina. Otan joka viikko kuvan, ja jos se on julkaisukelvoton niin voi mua.

Jos pitäisi nimetä joku mukava muoto, kuvio tai symboli, se olisi ehdottomasti sydän. Sopivasti sainkin Sannalta sydämen, kiitos! Tämä pitää ojentaa eteenpäin viidelletoista ihanalle blogille, joten jos näyt tuossa sivupalkissa oikealla, ole hyvä (ja saa muutkin ottaa)!


1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.

Ei kommentteja: