Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 19. elokuuta 2011

Syksyyntyvää


Ehkä sen tekee nämä aamut. Pitkän ja laiskan kesän jälkeen täytyy taas opetella heräämään aamuisin.. Voi kuinka haluaisin olla aamuvirkku! Ja se olisi saanut periytyä lapsillekin. Ehkä tämä taas helpottaa syksyn ja talven mittaan kun tulee oikeat rutiinit. Suurin haaste on saada pojat ajoissa nukkumaan, itse kyllä malttaisin (useimmiten) laittaa silmät kiinni ajoissa, mutta eihän sitä äiti voi mennä nukkumaan ennen lapsia. Paitsi kesällä. Joka tapauksessa syksyltä tuntuu, näyttää ja tuoksuu.


Aiheeseen liittyen.. Sain Syksymäestä makean tunnustuksen, suurkiitos Hanna-Maarit! Tunnustukseen liittyen täytyy taas vastailla vaikeisiin kysymyksiin:

Lempiruoka? - Yleensä kaikki Miehen tekemä ruoka. Kaikki salaatit, vihreät, tuoreet, voisin elää erilaisilla salaateilla.

Lempiväri? - No siis melkein kaikki värit. Vaatekaappiin jos kurkistaa, niin sieltä löytyy aika paljon erilaisia violettejä, ruskeita ja harmaita sävyjä.

Minne haluaisit matkustaa? - Minne vaan missä on kauniita maisemia. Vaikkapa Balille, Malediiveille, Madeiralle, Barcelonaan, Tanskaan, Kalajoelle, jne..

Ole hyvä, ota tästä muffinssi mukaasi!


ps. Lisää vastauksia samoihin kysymyksiin puutarhablogissa :o)

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Käyppäs kurkkamassa blogissani! ;)

Susanna kirjoitti...

Harmaassa hirsiseinässä on sitä jotain.