Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Arkista, pitkän loman jälkeen



Nyt se taas alkoi, koulu. Kolme koulupoikaa: yksi tokaluokkalainen, yksi seiskaluokkalainen sekä yksi etäherätettävä. Itsekin olen vähän suunnitellut opintoja, muttei ehkä vielä toteudu tälle syksylle.

Koulubussi tulee kello 7.30, mikä on ihan inhimillistä. Koulumatka (eli matka kotiovelta koulubussiin) on sen sijaan pidentynyt muutaman sata metriä, ja on vielä enimmäkseen ylämäkeä tuota kylätien viertä pitkin. Tietää joka-aamuisia saattolenkkejä koiran/koirien kanssa. Ja kohta myös taskulamppujen etsimistä..

Pienimmällä sama opettaja, sama luokkahuone ja samat luokkakaverit kuin viime vuonnakin. Yksi uusi oppilas luokalla, eli kaikkiaan 19. Vähän-Isompi siirtyi koulupihan toiseen päähän yläkouluun viidentoista oppilaan luokkaan, joista poikia viisi. Sattui kerrankin hyvä luokka, näin itse sanoi kun maanantaina näki listan tulevista luokkakavereista.

Tää vähän täällä pyörittelee peukaloitaan kun ei oikein tiedä mihin hommaan ensin tarttuisi. Pakkaa sotkee vielä Mies, joka näillä näkymin myös luuhuaa päivät kotosalla. Mutta näillä mennään tuleva talvi, reippaasti ja iloisin mielin.

1 kommentti:

Hanna-Maarit kirjoitti...

Meillä alkoi lapsilla myös koulut, tokaluokkalaisesta ysiluokkalaiseen ja pari siltä väliltä :)
Blogissani on sinulle tunnustus, käypäs hakemassa :)