Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Huhhuh!


Täällä on oltu lomalla, ainakin peltotöistä. Mies nitkautti selän/reiden/pakaran heti kun kylvöt ja istutukset oli saatu tehtyä. Jäikin sitten kotiin vahtimaan koko poikakööriä kun me Neitin kanssa käytiin kesäreissussa, Oulussa kisunäyttelyssä. Mukana meillä oli Hemmo Anselmi Junnu Sakari, joka pärjäsi pentuluokassa ihan hyvin. En vaan jotenkin jaksa aina ymmärtää tuota näyttelytyttämistä, siellä näkee ihan kaikenlaista - kuten vaaleanpunaiset kissanvaunut..

* * *
Eilen oli metka päivä. Heräsin klo 5.21 - ammuskeluun. Vähän piti miettiä että mitähän nyt, kunnes hoksattiin että naapurin mansikkapellolla on rastasjahti käynnissä. Sitä jatkuikin pitkälle aamupäivään.

Uimakouluun lähdettiin kiireellä, ja autoon hypätessä huomasin että perässä on kärry, joka ei yleensä suosiolla irroita vetokoukusta. Ensin kärry tyhjäksi ja sitten maanittelemaan että jospa vihdoin vetokita voisi päästää koukusta irti. Uimakoulussa oltiin vartti myöhässä, kotiin unohtui sekä eväät että uimakouluaapinen.

Iltamyöhällä vielä onnistuin lukitsemaan pienet pojat leikkimökkiin. Halusivat yöpyä siellä mutta sääsket häiritsi, joten yritin ulkopuolelta tilkitä oven kunnolla kiinni ja sepä napsahtikin lukkoon. Avaimesta meillä ei ole tietoakaan, ja sisäpuoleltakaan lukko ei auennut. Eipä auttanut kuin poikien irroittaa ensin sisäikkuna että saatiin ulommainen ruutu aukaistua. Onneksi pojat pääsivät ulos, omiin sänkyihin nukkumaan. Nyt pitäs itse mahduttautua ikkunasta sisään purkamaan lukkoa..

Päivän kruunasi se, ettei hanasta tullut koko päivänä pisaraakaan vettä. Tällä kertaa vesipumppu on hajonnut. Uusi pumppu on nyt hankittu, haettu vielä lisää osia siihen ja yritetty koota systeemi sen verran kasaan että vesi kiipeäisi sisälle asti. Ihan niin pitkälle ei päästy, tänä aamuna piti vielä käydä hakemassa yksi jatkopala. Joten elämme jännittäviä aikoja, jokohan meillä kohta vesi juoksee.. Tänä iltana meillä vietetään synttäreitä, olisi ihan kiva pystyä luutuamaan pöydät ja lattiat ja vaikka käymään suihkussa ennen juhlia..

2 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Olipa teillä tapahtumarikas päivä:)

Pellon pientareella kirjoitti...

Heh, aikamoisia tapahtumia ja haasteita teillä! Nauratti tuo leikkimökkijuttu, onneksi pojat pääsivät pois.