Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Asiaa tekniselle tuelle



Viikonloppu vierähti nopeasti. Miehen kolme kotipäivää kuluivat rattoisasti tietokoneen äärellä istuskellessa, sillä nyt on kaikki meidän läppärit pimahtaneet ja niitä pitää kovasti yrittää korjailla.. huoh.. Mutta onneksi tämä vanha rohjo toimii, ja sai jopa kytkettyä nettiinkin. Eihän tämä toosa toki mikään olohuoneen kaunistus ole, joten toivottavasti saadaan edes joku läppäri toimimaan.

Muistikortinlukijaa ei tässä pöytäkoneessa ole, meillä kyllä pitäisi olla sellainen usbiin tökättävä kortinlukija, ehkä senkin jostain löydän jos tämä järjestely jää kovin pitkäaikaiseksi. Kuviksi kaivoin ulkoiselta kovalevyltä pari otosta marraskuulta. Onpa silloin ollut vähän lunta, ja kylläpäs Pipsu näyttää hassulta lyhyessä turkissa!

Viikonlopun antia oli myös elokuvareissu Ihmemaahan! Lisäksi kävin ihailemassa talvista ihmemaata Miehen ja koirien kanssa omassa metsässä. Käytiin vähän katsastamassa lammikon paikkaa.. Lunta oli riittävästi, vaikka oltiin liikkeellä suksilla ja lumikengillä. Koirat joutuivat tekemään tosissaan töitä että pääsivät etenemään hangessa. Näyttipäs hauskalta kun iso koira ui lumessa..

Tänään onkin ohjelmassa lisää lumikenkäilyä. Eskariin tarvitaan pajunoksia, ja niitä lähdemme lapsen kanssa seuraavaksi metsästämään. Aurinkoista kevätviikkoa!

Ei kommentteja: