Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Vähän jo jouluttaa..


Joulu hiipii tupaan pienin askelin. Lumi, joka tosin sulaa kovaa vauhtia pois, kirkasti maiseman, mielen ja ajatuksetkin. Lapset on olleet pienessä nuhassa, kurkkukipua ovat valitelleet mutta kenellekään ei ole noussut kuumetta. Kouluun en ole sairaita patistanut, monia sovittuja menojakin on peruttu. Ei ole mukava ihmisten seassa pärskiä, eikä uusia pöpöjä pyydystellä. Onpahan ollut hyvää aikaa suunnitella tonttujuttuja..

Lapset on tehneet joulutoivelistat. Ensimmäinen piparisatsi on paistettu ja maisteltu. Joulukortteja vähän jo askarreltu. Lahjoja mietitty ja näperrelty. Kummilasten joululahjatoiveita on varovaisesti tiedusteltu. Olisi ihana saada kaikki lahjat hankittua ennen jouluruuhkia. Vielä ihanampaa olisi jos ei tarvitsisi hankkia yhtään lahjaa, vaan kaikki voisi tehdä itse..

Liikkelle on kuitenkin lähdettävä. Yksi reissu hyvissä ajoin ennen joulua on tehtävä ihan Kuopioon asti, siellä on muutama sellainen asia joka vaatii maalaishiiren matkustamaan kauas kaupunkiin. Kuten punaiset huopikkaat..


Meneekö nämä kuvat oikeesti tuommoseksi puuroksi niinku näyttäis..?
Hassuja lumihiutaleita, pikselimössöä..

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kuvat näyttää oikein hyviltä ainakin minusta. Ihanan paljon lunta vielä siellä.. täältä kun suli pois ja kyllä maisema onkin nyt pimeä ja päivät olleet harmaita tihkusateesta.

Joululahjoja on niin ihana miettiä.. minäkin tykkäisin tehdä paljon ite, mutta kun en oikein osaa. Pipoja ja tiskirättejä osaisin mutta ei ne oikein kovin kivoja lahjoja taida kaikkien mielestä olla.. =D

Vianna kirjoitti...

Hei Heli! Ihan samoilla linjoilla näköjään mennään, tiskirättejä ja pipoja löytyy tänä jouluna monesta paketista :o)