Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 6. syyskuuta 2023

Loppukesän loma

Sillä kesältähän tuolla vielä tuntuu ja näyttääkin. Ja mää oon lomalla! En tehny kauheesti etukäteen suunnitelmia mitä tässä ruhtinaallisen pitkän (6 päivää) loman aikana aikoisin tehdä. Aluks olin pikku reissussa, mutta sieltä piti äkkiä palata kotiin kissapoikia hoitelemaan. Jotain järkkäilyä ois kotona kiva saada aikaiseksi vaan tuo keli näyttää siltä että mieluummin olisin ulkohommissa - toki niitäkin varmaan löytyy. Mutta jos meen ulos niin kissatkin haluaa mukaan, ja sitte Totoroa pitää vahtia ettei se mee hukkaan eikä omista hommista tuu mitään. Tai jospa antaisinkin itelleni luvan ihan vaan nauttia syyskesän fiiliksistä. Nyt tässä mun sylissä nukkuu sulassa sovussa kaks kissaa, joten hetken aikaa oon ihan sidottuna paikoilleni.
 
Aloitin sellasen somevalokuvauskurssin, niitä matskuja ja tehtäviä eilen vähän kahlailin läpi, ehkä jatkan taas tänään tai huomenna. Tuntuu tosi kivalta ajatus että saa kaivaa järkkärin pitkästä aikaa esiin ja tutustua siihen kunnolla. Jospa nyt oppisin oikeesti säätämään kameraa ja käyttämään sitä. Kuitenkin valokuvaus on yks mua kiinnostava asia, ja kun tähän asti olen vaan räpsinyt kuvia niin nyt ajattelin satsata kuvaamisen opetteluun ja jospa siitä olis ihan bisneksellekin hyötyä siinä mielessä että sais nuo firman somet näyttämään kauniita ja harmoniselta.
 
Tekeillä on myös yks tilausvillapaita, hihat on jo valmiina ja loputkin pitäis saada tehtyä mielellään ennen niitä villapaitakelejä. Muuten käsityöt on ollut tauolla, tai no tein kyllä yhden kesähurlumheipaidan, senkin tilauksesta. Eli katotaan mihin tässä loman aikana hommat etenee, ja mitkä hommat jos mitkään. Ens viikolla sitten nytkähtää käyntiin syksyn ryhmistä jo suurin osa ja sit se on menoa taas. Vaan mietinpä sitä vasta sitten.

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ihanaa lomaa! 💛

Vianna kirjoitti...

Kiitos, oli kyllä ihana loma ♥