Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 13. heinäkuuta 2023

Hei heinäkuu




Heinäkuun alussa meidän kissaluku väheni yhteen kun Mimmukka-mummukan yhdeksäskin elämä tuli päätökseensä. Kotona on nyt siis enää vain yksi kissavanhus (plus tällä hetkellä kaupunkilaiskissa kesävieraana), ja onhan se surkeeta ja ihan väärin ettei kukaan ole pyydystämässä myyriä pihamaalta. Käynnissä onkin ollut pienimuotoinen kissanetsintä, yksi potentiaalinen uutta kotia etsivä ehdokas on löytynyt, ja jos kaikki sujuu hyvin niin saadaan se meille tässä lähiaikoina. Nooa näköjään ottaa uudet (ystävälliset) lajitoverit hienosti laumaansa, katotaan miten se mahdollinen uusi kissa kavereihin suhtautuu. "Tulee toimeen kissojen, koirien ja lasten kanssa" sanottiin ilmoituksessa, mutta kun keskustelin tapauksesta nykyisen omistajan kanssa, niin kuulin että saattaakin olla vähän pomotteleva toisia kissoja ja pieniä lapsia kohtaan. Toivotaan kaikkien kannalta parasta mahdollista ratkaisua.

Pohjoismaiden suurimmat päihteettömät hyvinvointifestarit on koettu tältäkin kesältä. Tällä kertaa sain Päivin mukaan kaveriksi, ja olihan se ihan eri juttu viettää neljä päivää telttaillen, joogaten, tanssien ja meditoiden kun ei tarvinnut olla ihan yksin. Kroppa on sitä mieltä että nyt riittää lattialla makoilu ja istuskelu vähäksi aikaa. Eikä sitä paljon olekaan ehtinyt enää harrastaa, suunnilleen joka toinen päivä on työpäivä, kahvilaa ja joogaa vuorotellen. Ensi viikolla vauhti alkaa kiihtymään, on enemmän kahvilointia ja seuraavalla viikolla vieläkin enemmän, plus ratsastusleirin joogaohjaukset, joogan viikkotunti, tanssin ja joogan ilta, sekä vielä yksityinen joogatunti jonka käyn pitämässä Tahkolla. Ja siinäpä se heinäkuu melkein jo kuluikin, kaikkea muuta kuin lomaillessa. Elokuussa pitäisi helpottaa kahvilahommien osalta (tai näin ainakin toivon), vaan siellä onkin sitten kaikenlaista muuta: koulutusviikonloppu, keikkaa Kuopioon ja Pielavedelle jne.

Ja peltohommiakin ois: ne muutamat peruna- ja vihannesrivit kaipaa kiireellisesti kitkemistä, ja kohta kypsyy mansikatkin poimittavaksi. Suomen kesä on niin ihana vaan harmittavan lyhyt.

Ei kommentteja: