Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Tämän päivän keskeneräiset





1.12.

Vihdoin on tekeillä pari joskus tammi-helmikuussa tehdylle Seikkailu-sukalle. Kovat toiveet on että valmistuu tämän vuoden puolella, sillä varsi on jo noin puolivälissä. Eli jatkossa kannattaa muistaa että sukkaparin neulomiseen kannattaa varata aikaa noin vuosi. Värit on ihanat: munakoiso, kanerva ja keltainen, ja aattelin että kerrankin tulee ihan munnäköset sukat, mutta... taitaa vähän kiristää tuo kirjoneule pohkeen kohdalla, eli jospa tarjoisinkin näitä testattavaksi pitkä- ja hoikkasääriselle tyttärelleni.

Joulukalenterisukat 2021! Löysin sittenkin tarpeeksi oikeankokoisia puikkoja ilman että täytyi riistää niitä muista töistä, joten ekan päivän osuus eli resorit on jo molempiin sukkiin tehtyinä. Ohjeen mukaan pohjaväri on vihreä, mutta taannoisella kauppareissulla punainen lanka huuteli mulle siihen malliin etten päässyt siitä ohi. Oikeesti on sellanen ihana vähän kylmän tummanpunainen, eikä tollanen joulunpunainen mitä kuvassa näyttäis. Nyt vielä ennen huomista jaan valkoisen lankakerän puoliksi niin pääsen sit tekemään kuviotkin molempiin sukkiin yhtä aikaa.

Raitapaita, tiikeripaita on niin ohutta villalankaa että tekemiseen on jo tähän mennessä kulunut ikuisuus, aloitin joskus ennen syyslomaa. Ja hihat on aina jotenkin niin tylsiä tehä, vähän ku sukan varret mutta vielä pitemmät, ja niitäkin on kaks - huoh. Kun tuohon hihaan saan vielä resorin tehtyä niin sitten ennen toista hihaa pitääkin hetki jonottaa paksumpia puikkoja, jotka on tällä hetkellä kiinni toisessa keskeneräisessä neuleessa, nimittäin tekeillä on villapaita Sulo-koiralle. Ja toivottavasti molemmat valmistuu pian että saadaan Sulon kanssa lämmintä ylle tuleville pakkasille.

Ja näiden aktiivisesti keskeneräisten lisäksi on puikoilla vielä ainakin yksi säärystin (eikä ole takeita että se koskaan valmistuu saati saa paria), kesäinen neule tyttärelle (tätä oon tehnyt pitkään ja hartaasti, vuosia jo ja toivon totisesti että valmistuu ennen jotakin tulevaa kesää), ehkä vielä yksi tai kaksi villapuseroa katkettynä syvälle laatikonperukoille, ja vieläköhän jotain muutakin löytyis jos oikein kaivelisin. Jos ei nyt hetkeen alottelis uusia projekteja?

Siivouskin on vielä vähän kesken, koti muuttuu taas hoitolaksi kun huomenna on tulossa asiakas.

Ei kommentteja: