Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 30. kesäkuuta 2020

Niin vierähti


Sinne meni taas yks viikko, koko kesäkuu, ja puolet tästä vuodestakin! Kysyn taas kerran että mihin tämä aika oikein menee?! Ja vaikken ole ollut ihan kokonaan lomalla vielä, niin enpä myöskään ole enää ollut töissä klo 8-16, sittenhän ei ois jääny aikaa mihinkään muuhun! Tekemisessä ja oleilussa on ollut hyvä balanssi, huomaa että tänään kun on ensimmäinen "oikea" lomapäivä, tylsyys meinaa vähän vaivata. Johtuu erittäin varmasti siitä etten ole polkassut rannalle loikoilemaan ja lueskelemaan kirjaa, koska kaikki kesäkuun sateet päätti sitten tulla alas kerralla juuri tänään.


Lauantaina pidin kahden muun naisen kanssa miniretriitin. Siihen kuului kahta erilaista joogaa, hyvinvointiluento harjoituksineen ja saunomista. Oli hyvin jännä päivä, mun retriittiohjausdebyytti, ja myös siksi kun ei vielä edellisenä aamunakaan tiedetty toteutuuko tapahtuma vai ei, mutta onneksi saatiin viime hetkellä tarpeeksi osallistujia kokoon. Vaihtoehto-ohjelma lauantaille olisi ollut ex-anopin hautajaiset, jonne olisin myös ollut erittäin tervetullut, mutta niinpä sitten päädyin luovuttamaan paikkani jollekin muulle.


Heinäkuun työkuvioihin kuuluu yksi tanssi+joogatapahtuma ja kaksi puurtarhajoogaa, mutta ennen niitä kalenterissa on pari tyhjää aukeamaa. Olen kyllä aikonut tarvittaessa auttaa luomutilan hommissa, ja kävinkin jo pariin otteeseen istuttelemassa mansikantaimia. Tänä kesänä kun ei wooffereita ainakaan vielä ole apuna ollut. Toivottavasti kesäkelit tulee pian takas, on sitten mukavampi istuskella pellolla kitkemässä porkkanarivejä.

Ei kommentteja: