Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 23. toukokuuta 2016

17.Fb:ssä on pyörinyt se testi että kuinka monessa Euroopan maassa olet käynyt. Mitään noita "anna meille sun profiilikuva ja tiedot niin kerrotaan sulle jotain randomia" -testejä en ihan periaatteesta tee, ja kyllähän nyt jokainen pystyy itsekin löytämään Euroopan kartan ja laskemaan siitä monessako maassa on käynyt. Tein huvikseni niin, ja ennen viime viikkoa tulos oli 16. Loppuviikosta käväistiin kaverin kanssa bussireissulla Türin kukkamarkkinoilla, joten nyt voin lisätä listaan Viron, jossa en ollutkaan ikinä ennen vielä käynyt. Kattelin tässä kuvia viime aikojen reissuilta, ja jännästi on joka maasta lippu osunut kuvaan. Tässä kuusi viimeisintä kerättyä lippua, alkaen lokakuusta 2014. Onpas sitä tullutkin reissattua.. Paitsi että sitä ennen edellinen matka tehtiin vuonna 2007, joten ihan samanlaista tahtia ei aina ole tosiaankaan ollut. Vielähän noita on näkemättä maita, Euroopassa ja muuallakin.. Pitäsköhän alkaa jo suunnittelemaan seuraavaa valloitusta.......

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Aika paljon olet reissannu! Mulle ei tule kuin 8 maata: Ruotsi, Norja (joskus lapsena, en muista matkasta mitään muuta kuin että "kävin Norjassa"), Viro, Latvia, Venäjä... Englanti, Ranska ja Espanja. Näistä useimmat on jostain hyvin kaukaiselta ajalta, monen vuoden takaa. Viimeisimmäksi oon käyny viime syksynä Ruotsissa.

Tahtoisin päästä Irlantiin... en tiiä miksi, mutta se kiehtoo ihan tavattoman paljon mua. Ja Englanti myös olisi ihana paikka vielä käydä uudelleen. No, ehkä joskus...

Keskeneräinen kirjoitti...

Ei se kuule niin helppoa ole! Moneksiko maaksi lasketaan esim. jos on käynyt Jugoslaviassa? Listallani on myös Tsekkoslovakia ja Neuvostoliitto. Lasketaanko Neuvosto-Virosta oma piste? Saako Tsekkoslovakiasta yhden vai kaksi pistettä, ja saako sitten Tsekistä ja Slovakiasta vielä erikseen?

Vianna kirjoitti...

No tietysti Heli myös Suomi pitää olla listalla, Euroopan maa ja siellä on varmaan sullakin tullut reissattua :o) Irlanti on kyllä ihana, sinne pitää mennä uudestaan.

No ei se niiiiin helppoa kyllä ollutkaan. Mäkin pähkäilin kans tuota Jugoslavian tapausta, mutta laskin siitä vain Slovenian, Kroatian ja Montenegron, joissa olen käynyt nyt viime aikoina. Muistan myös silloin muinoin 80-luvulla käyneeni Sarajevossa mutta en laskenut sitä mukaan. Mikä se nykyään on edes, Bosnia-Hertsegovina? Siitähän sais vielä yhden pisteen.. Tsekkoslovakia yks tai kaks pojoa sen mukaan kummassa päässä on vieraillut vaiko molemmissa. Samalla kaavalla menis myös entinen Neuvostoliitto. Ja kyllä, laskin mukaan myös Iso-Britannian, vaikken itse emäsaarella ole ikuna käynytkään, vain Pohjois-Irlannissa ja Gibraltarilla. Jokaisella lie omat säännöt tässä pelissä :o)