Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 15. joulukuuta 2011

Pakettipajalla



Kovin hiljaista on pakettipajalla ollut. Ensin ajattelin etten mitään paketteja edes väsäile. Joulupaperit on jotenkin niin turhuutta, ja niissäkin kuviot on vähän mitä on. Tokihan tuolla kaapissa jotain rullanloppuja on vuosien ja vuosien takaa vielä jäljellä. Sanomalehtiinkin meillä on joskus lahjoja kääritty, mutta ainakin tuo MullikkaBladet on niin värikäs ja sekava ettei siitä saa mitään nättiä. Mistä löytyy ihan sellasta perinteistä voimapaperia? Lahjakassit, no ehkä joo, mutta sitten niitä jouluisia lahjakasseja on vinot pinot, eikä niitä oikein voi muulloin käyttää. Ajattelin ommella kankaiset uudelleenkäytettävät "lahjasäkit", jokaiselle perheenjäsenelle omansa ja vielä yhden yhteisenkin, mutta enpä usko että tälle joululle jaksan lähteä kangaskauppoihin kaivelemaan..

Onneksi Tiimarin kauimmaisesta nurkasta kaiken joulukrääsän takaa löytyi nättejä lahjapapereita, joita voi käyttää muulloinkin kuin jouluna. Niihin kääräisin yön pimeinä tunteina ensimmäiset kummilasten paketit. Lisäsin vähän blingblingiä heijastimilla, jotka toimii samalla pakettikortteina. Sopivan simppeliä, ihan mun makuun. Lahjojen saajat voi sitten vapaasti olla eri mieltä. Luultavasti heille on kuitenkin tärkeämpää se mitä paketista löytyy, ja toivottavasti edes se on mieluista.

(Luulen että meidän uuteen keittiöön tulee tammitasot, sävy on ainakin käsittelemättömänä todella kaunis.)

3 kommenttia:

Mäntylän Mummi kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Samoin ajatuksin papereista suhailin eilen Anttilassa ym. ja surkeeta oli. Mullikka ei juu käy! Voimapaperi meillä viime vuosina, mutta lapsen tähren nyt vähän värikkäämpää...Meillä on muuten muutama lahjalaatikko (from suom. kirjakaup.), jotka ovat vuosia olleet "kiertopalkinto". Se joka saa lahjansa laatikossa, joutuu lahjomaan samalla laatikolla uusin sisuksin jonkun muun perheenjäsenen. Nurkkia on jo paikkailtu, mutta silkkinauhatkin ovat samat. Laatikot eivät ole kovin isot, ehkä n. 20*20 cm, mutta kyllä sinne mahtuu esim neljä teemamukia, cd korvalappustereo äänikirjoineen, pyjamapöksyt....

Ihanaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi Vianna ♥

Heli kirjoitti...

Mä olen ihan samoilla linjoilla lahjapapereista. Toisaalta on monia todella nättejä papereita, mutta huomaan hyvin usein päätyväni kuitenkin siihen voimapaperi-tyyliin (sitä muuten saa ihan tavallisista ruokakaupoista, yleensä vissiin siellä sellofaanin kanssa samoissa paikoissa).

Viime vuonnakin taisi mun paketoimat paketit olla voimapaperia ja kukkakaupasta halvalla löytämääni leveää valkoista jotain ihme nauhaa - tosi kaunista yhdessä nuo kaksi! Olen myös saattanut liimailla voimapaperin koristukseksi tähtitarroja tms. Minusta ne on tositosi nättejä paketteja, mutta sitten kun ne on siellä muilta saatujen värikkäiden papereiden seassa, niin onhan ne aika flatkun värisiä.. =D

Mä olen muuten joskus ostellut sellasia kivan näköisiä hyllypapereita ja käyttänyt niitä sitten lahjapapereina!

Kivan näköisiä paketteja sulla, ja hyvä idea tuollanen heijastin!

pioni kirjoitti...

Samanlaisia Tiimarin papereita löytyy meiltäkin ja kummilasten lahjat on jo niihin kääritty:)