Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 7. marraskuuta 2011

Huhuu, joulumieli..

..missä olet?? Ei yhtään vielä jouluta. Ei harmita lumettomuus. Pimeä ei tunnu liian pimeältä. Kynttilöitä meillä on ihasteltu tasan kerran, pyhäinpäivänä, sisällä niitä paloi kaksi ja ulkona, kissan haudalla yksi. Muitakaan valoja ei ole viritelty paikoilleen, vaikka ulko-ovella katoksen valot on paikallaan eikä tarttis kuin tökätä töpseli seinään. Mutta ei, ei vielä. Torttuja tai pipareita ei ole mietitty vielä kertaakaan. Lahjoja olen ajatellut sen verran, että yksi per silmäpari olisi sopiva määrä, eikä lapsetkaan ole narisseet vastaan kun sen niille kerroin. Joulukortit on mietinnässä, joo.. Ainakin niihin tulee kauniisti tekstatut jouluntoivotukset, kaikki muu on vielä ihan hämärän peitossa.


Jouluista punontaa oli kuitenkin teemana kurssilla viikonloppuna. Iskin kiinni kaislanippuun, ja vääntelin ja kääntelin, letitin ja solmin. Tuloksena syntyi pari tähteä, kranssi ja pikkupukkibääbää, joka saakin toimia meillä tämän joulun joulupukkina. Mutta ensin se täytyy saada säilytettyä jouluun asti pikkuhampaiden ulottumattomissa. Ja tarkemmin ajateltuna - taidankin ehkä vaihtaa pukin langat punaisiksi..

1 kommentti:

Marielisa kirjoitti...

Kauniita olkitöitä teitkin, taidokasta kädenjälkeä! :)

Joulufiilis on vielä kovin hakusessa täälläkin, kun ulkonakin näyttää miltä näyttää. Lumi toisi kivan lisän tähän harmauteen, mutta eiköhän me sitäkin saada riittävästi talven mittaan, joten minua ei haittaa vaikkei sitä ihan vielä tulisikaan.
Kuopus kysyi viikonloppuna että mahdetaankohan me tehdä tänä vuonna piparkakkutaloa - tuntui kovin kaukaiselta ajatukselta vielä... ;))

Mukavaa marraskuista viikkoa sinulle!