Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

On


Meillä on uusi "sohva", tämä tällainen. Onpa ihanaa! Se on niin pehmeä ja tilava, ja valkoinen.. Kahden vuoden tauon jälkeen olen päässyt kokeilemaan kainaloisena oloa. On sitä kaivattukin, tähan asti meidän tuvassa on ollut vain puusohva ja kaksi nojatuolia, eipä niissä paljon yhdessä löhöillä.. Lapsetkin tykkää, ja kissat.. Yhtenä aamuna yllätin koirankin nukkumasta _valkoiselta_ sohvalta.

Mulla on ihana ystävä. Uudelle sohvalle piti raivata tilaa, ja ystävä kävi sisustussilmineen auttamassa tuvan uuden järjestyksen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Piristää ihan kummasti kun vähän pyöräyttää tuttuja kuvioita nurin. Kuvia pääsen ottamaan kunhan Mies palauttaa lainaamansa kameran, on jemmannut sitä koulullla koko alkuviikon.

Meillä on tänään ihana auringonpaiste. Lähdenkin kohta pienelle happihyppelylle, keräämään pirteyttä ja virkeyttä, sitä nääs tarvitaan. Onneksi sentään koira on kotona vaikka kamera ei olekaan.

Meillä on toivoa että saataisiin vesi juoksemaan tänään tai huomenna. Lähdettä on sulatettu omin voimin jo neljä päivää, apujoukkoja saadaan ehkä tänään tai huomenna. Onneksi meillä on ihania ystäviä, naapureita ja kylänmiehiä, jotka on tarjonneet suihkujaan ja pyykkikoneitaan käyttöön. Kiitos! Viikonloppuna käytiin Neitin luona kyläilemässä, pyykkämässä ja saunomassa.

Ja onneksi meillä on ensi viikolla loma! Suunnitelmat on vielä ihan auki, katotaan mitä keksitään vai jaksetaanko tehä muuta kuin löhötä kotona..

Ei kommentteja: