Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Jotain sinistä


Keittiönkaappi. Niin siellä annon sivulla sanottiin, eikä tuo sininen väri suostunut jättämään rauhaan. Kävin mittaamassa keittiön nurkan, johon ei kulmakaappia ole vieläkään löytynyt, ja eilen transpoint sitten soitti että täällä olisi kaappi tulossa. Oli siinä homma raahata kaappi ensin pihan poikki, sitten ulkoportaat ylös ja vielä keittiöön, mutta siinä se nyt on!



Kaappi sopii nurkkaan just täydellisesti. Kaapin päälle kokosin muutamia vanhoja ja uusiakin aarteita sinivalkoisen satuhevosen johdolla. Puhumattakaan siitä "aarteiden" määrästä jonka kaappi syö sisuksiinsa, kätkin sinne monenmonta romulaatikkoa ja maalipurkkia keittiön nurkista kuleksimasta..



Eikä kannata ollenkaan kiinnittää huomiota siihen, ettei kattolistat vieläkään ole paikallaan, paljon muutakin keittiössä on maalaamatta: ovi, ikkunat, lattia, kaapistot jne..

3 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Aivan ihana. Ja just oikean kokoinen. Oikea aarre siis:)

Heli kirjoitti...

Ihana kaappi! Vaikka mä kyllä varmaan maalaisin.. en oo ihan vielä niin kovin lämmenny näille kuluneille maalipinnoille. Sinänsä se on kyllä oikein pirtsakan värinen!

Kesäkukka kirjoitti...

Ihana! Ja tuo maalipinta on just hyvä noin! Kauniita aarteita myös kaapin päällä!