Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 17. toukokuuta 2010

Ihanasti pihalla


Neljän päivän kesäloma teki hyvää, vaikka eihän mulla lomaa edes ollutkaan. Heti kyllä tuntuu lomalta kun ei tarvi aamulla lähetellä lapsia kouluun. Oli tosi hikinen kolmen päivän reissu. Pikapyörähdys puutarhamessuilla Ouluhallissa, töitä, lisää töitä, puutarhavisiitti, lauantainen aamupäivä kauppakeskus Zeppeliinissä, synttärikahvit. Löhöilyä, kevyttä evästä, rupattelua - ja auts, levyllinen suklaata.. Nyt on kaikki akut ja patterit ladattu hyvällä energialla piiitkäksi aikaa.


Ajeltiin kotiin lauantaina vasta illasta. Oli niin ihanan rauhallista tien päällä, melkein viileätäkin jo hellepäivän iltana. Kotona tuoksuu etelänreissulle. Vessassa on viileät lattiakaakelit. Hikisenä iltapäivänä peltotöiden jälkeen syödään jäätelöä ja juodaan mehua terassilla. Öisin on voinut pitää ikkunoita iihan auki ja vähän väliä havahtua linnunlauluun. Nyt on tuuli taas yltynyt ja arki alkanut. Tuntui hassulta laittaa lapsia aamulla kouluun, keskellä kesää. Neljän päivä loma on kuitenkin liian lyhyt.


Voitin Helin blogin arvonnassa läjän ihania kortteja sekä sen jo syödyn suklaalevyn. Kiitos Heli, nämä on oikeita helmiä!

1 kommentti:

pioni kirjoitti...

Se on aika varma kesän merkki, kun voi nukkua ikkuna auki. Välillä kuuluu sateen ropinaa ja välillä lintujen laulua.