Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 28. heinäkuuta 2009

Vuodessa


Huomaan että minulla on tänään päällä sama t-paita kun tasan vuosi sitten. Silloinkin oli kaunis kesäinen päivä. Aamulla startattiin muuttoauto kohti tuntematonta. Uuden kodin pihalla oli joukko sukulaisia jo odottamassa kun ajettiin pihaan. Auto tyhjeni suurelta osin sillä aikaa kun me käväistiin pikkuautolla Kuopion Nordeassa allekirjoittamassa loput paperit ja maksamassa isot rahat. Pankin kanssa naimisissaolo jatkuu vielä ainakin neljätoista vuotta. Illalla tuli lisää sukulaisia auttamaan loppujen tavaroiden purkamisessa ja paikoilleenlaittamisessa. Ihanaa kun on ympärillä turvaverkosto! Kiitos teille!

Vuoteen on mahtunut niin paljon. Tunteita laidasta laitaan. Hyviä hetkiä ja myös sitä nurjaa puolta. Valtavaa riemua vuosikausien haaveen toteutuessa: pihassa on hevosia! Pitkän ja pimeän talven aiheuttamaa uupumusta ja turtumusta. Isojen päätösten tekemistä ja haikeutta kun ei kaikki mennytkään niin kuin olin ajatellut, ja lopulta hevosista luopumisen vaikeutta. Samalla suunnatonta onnea tästä kaikesta ympärillä olevasta. Luonnossa liikkumista, pysähtymistä, pienistä hetkistä nauttimista. Elämää.

Tänään oltiin taas matkalla. Jotain jännää, ihanaa, melkein uutta ja erilaista on pian tiedossa..

2 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Haaveita on mahtavaa toteuttaa. Koskaan ne eivät ole valmiita tai täydellisiä, elämä on muutosta. Samoja tunnelmia minullakin täällä maalla, onnea kun saa olla täällä koko ajan, eikä vain lyhyen viikonlopun hengähtämässä. Odotan innolla, mitä ihmettä teille on tulossa? :) Ihania kuvia.

Nallekauppa kirjoitti...

Kuulostaa maalaisidylliltä oikein. :) Elämä maalla - asia jota ei teini-ikäisenä osannut arvostaakaan, ja aikuisena siihen rauhaan kaipaa!