Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 19. maaliskuuta 2009

Kenkätesti


Vähän on ollut puhti pois juhlahumun jäljiltä. Muutenkin päivät on olleet harmaita, keväisen tuntuisia tosin. Oikea pohje on vihoitellut lauantai-illasta lähtien, varmaan rasittui niillä neljän sentin koroilla kävelemisestä..

Tänään aurinko taas paistaa taivaan täydeltä. Viimeistään nyt oli aika pihistää pieni hetki itselle. Koira kiinni vyötärölle vauhtia antamaan, kamera mukaan, lumikengät jalkaan ja pellolle. Näin kuvittelin..

Koira kyllä oli mielissään kun kaivoin naulakosta vetovyön esiin. Että lähtäänkö tosiaan ihan lenkille, muutakin kuin narussa postilaatikolla tai tallilla käymään. Lumikengillä mallia halpakauppa oli hyvä kävellä niin kauan kuin alla oli tallattu polku. Umpihangessa upotti melkoisesti. Ei ehkä ihan puolta metriä, mutta ei kauas jäänyt. Kunnon reisijumppaa. Kävästiin sitten savusaunalla asti kääntymässä. Bongailemassa pupujen jälkiä.


Ehkä odotan vielä hetken kunnon hankiaisia ennenkuin yritän uudelleen.. Ihan heti nämä hanget ei meinaan sula olemattomiin..

8 kommenttia:

*Katinkainen* kirjoitti...

Teilläkin hankia riittää!!!!
Minä ikävä kyllä kuulun niihin,jotka niistä ei kauheasti hihku ja iloitse....
Lumikelloja jo kovasti kaipailen!!!
Paista aurinko paista ja sulata hanget hävyksiin ja tuo sinivuokot metsiköihin kikattelemaan!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Unelmien pihapiiri taitaa teillä olla, niin sisältä kuin ulkoakin! Tosi kivoja kuvia. Hankikelejä lienee odotettavissa siellä, joten yöpakkasen jälkeen vain talsimaan uudelleen! Mukava lueskella entisaikojen (ei kai me NIIN vanhoja olla?) koulukaverin kuulumisia! ;-) -Pirjo

Vianna kirjoitti...

Hei Katinkainen! Riemu on revittävä siitä mistä saa. Nyt haistellaan näitä tuulia, päivä päivältä keväisempiä. Kyllä ne kukkasetkin sieltä aikanaan esiin kömpii. Onpa sitten vielä mahtavampaa kun ne piitkän odottelun jälkeen malttaa näyttäytyä! Sitä odotellessa täytyy fiilistellä muilla kukkasilla. Eilen sain ihanan keväisen kimpun keltaisia ja oransseja tulppaaneja. Niistä riittää iloa pitkään.

Hei Pirjo! Kiva kun löysit tänne! Me täällä yritetään muistaa nauttiakin tästä unelmien täyttymyksestä. Ja ei, ei me tosiaankaan olla vielä niiin vanhoja.. Hädintuskin koulusta päästy.. Tervetuloa uudelleenkin!

"Kantriina" kirjoitti...

Valtavan kauniita kuvia... ihana tunnelma!
Miulla ei ole tainnut koskaan olla lumikenkiä jalassa, täytyisipä joskus kokeilla :)

Terkuin,
Kantriina

Jossu kirjoitti...

Kaunis pihapiiri teillä ja hankia vielä riittää. Lumikengät on vielä minultakin kokeilematta. Ehkä ensi talvena?

Vianna kirjoitti...

Kiitos paljon Kantriina ja Jossu! Ensimmäistä kertaa oli minullakin lumikengät jalassa. Mukavaa jumppaa, siitä vaan kokeilemaan.

Ella kirjoitti...

Höpö näyttää aina niin kauniilta kuvissa, kammottavasta ulkonäöstään huolimatta.

Odotahan kun lumet sulaa niin saat minusta seuraa pelloille. :)

Vianna kirjoitti...

;oD