Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 29. heinäkuuta 2016

Näin on marjat!









On kyllä ollut melkoinen marjakesä! Tänään vielä käydään yrittämässä josko mansikoista muutaman marjan sais, sitten on mansikanpoiminta ohi tältä kesältä. Saatiin kaikki tilaukset toimitettua, ja itsellekin pakastettua vähän marjoja talven varalle - jei! Mutta sen sijaan: Voihan vattu! Meiltä kun just lähti iso osa apuvoimista pois, vain yksi jäi, ja poimiminen on  h i d a s t a.. Tässä nyt päivät kuluu puskissa, sinne oon just nytkin menossa. Toivottavasti ei oo enää ihan niin kuumaa kuin eilen oli.. Makoisaa viikonloppua!

tiistai 26. heinäkuuta 2016

Näitä päiviä






Päiviä, jolloin vaan nautitaan kesästä ja lämmöstä, ajellaan taas samoihin paikkoihin katselemaan maisemia, pulahdetaan järveen uimaan, vietetään kivaa yhtenä suurena perheenä, odotetaan laskeeko se aurinko ollenkaan, juuri näitä päiviä muistellaan talven tultua vielä monenmonta kertaa. Muistellaan miten iloisia oltiin, ja miten onni oli mukana näissä hetkissä.

Tänään sanottiin heipat yhtä aikaa kolmelle hyvälle tyypille, kolminkertainen ikävä ja haikeus samalla kertaa. Luvattiin matkustaa käymään kylässä puolin ja toisin. Tätä kiitollisuuden määrää ei voi millään mitata, miten on maailmassa niin ihania ihmisiä, ja miten etuoikeutettuja me ollaan kun just meidän polut on hetkeksi kohdanneet. Kiitos

torstai 21. heinäkuuta 2016

Mitä keksis?





No jos tässä mansikkasesongin keskellä ei muuhun aika tai ideat riitä, niin kutsutaan vaikka tuttu lempijoogaohjaaja kylään mansikkapellolle tuntia pitämään.. Valitaan kalenterista sopiva päivä, tilataan hyvä ilma, väsätään tapahtumailmoitus tilan feisbuukkiin, poimitaan mansikoita osallistujia odotellessa, ja ajankohdan tultua venytään mansikkapenkkien välissä. Tekee muuten hyvää!

(Kaksi ylintä kuvaa N. Sten - kiitos lainasta! Alimmista kuvista kiitokset Ukolle.)

lauantai 16. heinäkuuta 2016

Tylsyydensietokyky



Kuinka hiljaista voi olla talossa, josta puolet porukasta on lähtenyt muualle viikonlopunviettoon?? Kotona on vain viisi hiljaista hiirulaista, on niin hiljaista että melkein ei haluaisi päästää ääntäkään.



Ja mitä tehdään kun on tyylsääää? Kitketään sateessa palsternakkarivejä, syödään eilistä soppaa, käydään kaupassa, keskustellaan eri maiden musiikista ja kuunnellaan itse kunkin lempimusiikkia, rentoudutaan, piirrellään, läiskitään kärpäsiä, suunnitellaan illaksi retkeä johonkin. Eikä ainakaan siivota, vaikka on siivouspäiväkin!



Kuvat Väisälänmäeltä joulukuussa ja kesäkuussa.

torstai 14. heinäkuuta 2016

Millainen on mansikkatilanne?

No tämmönen muutaman aarin luomutilahan tämä.. No ei ku oikeesti ei olla ihan helisemässä näiden mansikankyselijöiden kanssa, joka päivä kyllä puhelimet soi ja viestejä pukkaa, nyt näyttää jo ehkä vähän rauhoittuvan. Mutta mansikoita löytyy kyllä! Uusille varaajille myydään eioota, varmaan isolle osalle jo varanneistakin, mutta toinen lajike on pelkästään itsepoiminnassa. On ollu tyytyväisiä muoreja meilläpäin :o)
  
Töitten jälkeen hipsitään lammelle maadoittumaan..
  


maanantai 11. heinäkuuta 2016

Hei heinäkuu!






Tähän mennessä tapahtunutta: mansikoita, sadetta, uusia tuttavuuksia, uimista, täysi-ikäistyminen, oma kokki(!), jäähyväisiä, muutto, Oluset, ja mansikoita.