Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 31. maaliskuuta 2016

Jännän äärellä




Välillä jo alkoi mennä farssiksi koko reissuunlähtö. Lentoonlähtö epävarmaa, kentällepääseminen hankalaa ja mitähän vielä. Nyt kaiken pitäis olla suht reilassa. Vaihdoin matkakohdetta lennosta (heh), onneksi suunnitelmia ei ollut vielä minkäänlaisia, ei varattuja yöpaikkoja, ei mitään. Huomenna, kun kalenteri kääntyy huhtikuulle, hyppään yöksi bussiin (joka toivottavasti kulkee normaalisti), ja sitten lennähdän hetkeksi ihan muille maille. Nähdään taas!

tiistai 29. maaliskuuta 2016

Alpakan kanssa patikassa






Tokana kurssipäivänä päästiin ulkoilemaan. Mukaan otettiin kolme alpakkaherrasmiestä ja pari repullista eväitä sekä ihmisille että eläimille. Keli oli mitä keväisin, aurinko paistoi lämpimästi, tuuli kuitenkin tuiverteli aika raa'asti, joten vaatetta sai olla lämpimästi päällä. Testailtiin uutta mahdolllista patikkareittiä kylän keskustan läpi joenrantaan, ja oli kyllä tosi kiva välillä retkeillä ihmisten rakentamassa maisemassa. Luontoreittejäkin heillä on tarjolla, mutta nyt ei menty metsään ettei alpakat olis liukastelleet. Kyllä muuten ohiajavat autot hiljenteli vauhtia ja ihmisten päät kääntyili, ei taida liian usein liikenteessä alpakoita näkyä :o)

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Söpöysvaroitus!











Pääsiäisviikonloppu vierähti melkeinpä mahdollisimman kaukana kotoa. Oltiin Ukon (ja kahdeksan muun innostuneen) kanssa tutustumassa alpakoiden sielunelämään Humisevalla Harjulla. Kaksi päivää tiukkaa kursseilua, lisäksi pitkät ajomatkat (geokätköilyn kera), uusiin ihmisiin tutustumista, paikallista yöelämää, mökkeilyä ja saunomista, ja päälle vielä yks yö mummin luona kun ei jaksettu eilen ajaa kotiin asti, joten voipa sanoa että on aikalailla rättipoikki-olo just tällä hetkellä. Hetki vielä pitää kurssin antia pureskella, mutta ensikosketuksen perusteella tuntuu että sen verran erikoisia elikoita ovat he, etten ihan heti itelle näitä halua. Oli tosi hyödykäs kurssi kuitenkin, ja uuttakin peruskurssia heillä näyttää pukkaavan, sinne vaan kaikki alpakoista kiinnostuneet :o)

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

tiistai 22. maaliskuuta 2016

♥♥♥





Kylmä, mutta ihana aamu

perjantai 18. maaliskuuta 2016

Ihan itte tein





Ja valoisuus eteisessä senkun lisääntyy. Viimeisempänä maalasin lattian, ihan itte. Ensin piti vähän hioa vanhaa pintaa pois, mutta melko yhtä tyhjän kanssa se oli, kun kattelee noita lattialankkujen uurteita.. Ei meikäläisen powerit riittäneet tuon enempään. Mattohan tähän toki tulee, joten ei tämä panostus kuitenkaan kokonaan näkyville jää. Seinät ja katon paneelit, sekä ovien ja ikkunan ja katonkin listat, ja myös pätkän hirsiseinää olen maalannut jo aiemmin (ihan itte nekin), nyt vielä lattialistat valmiiksi ja paikoilleen, niin pääsen raahaamaan kalusteet takaisin sisään. Ja sitten sinne mattokauppaan.

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Aamupäivän aurinkoenergiaa






Ihan melkein hankikeli, astetta kevyempi kävellä.
Aurinkoa, lämpöä, linnunlaulua.

tiistai 15. maaliskuuta 2016

Onneksi on lumikengät!










Tunnin lenkki koirun ja kameran kanssa aurinkoisessa kevätsäässä pitkin peltoja ja metsiä hitaasti, kuunnellen, nauttien. Raskas keli, kevyempi mieli :o)

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Laajempi kuva




Jaa, että. Tietokoneessa uusi  l e v e ä  näyttö, kuvat ihan pieniä, koko näkymä ihan hassu. Ihan kuin elämä. Yhtäkkiä näkee laajemmin. Mietitään, tuumitaan, pitääkö tehdä muutoksia. Jätetään hautumaan.